Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Wągrowiec hołduje Dniu Flagi - biało-czerwone dumnie powiewają nad miastem

Wągrowiec hołduje Dniu Flagi - biało-czerwone dumnie powiewają nad miastem

Majówka z Food Truckami w Toruniu! Sprawdź, co można zjeść!

Majówka z Food Truckami w Toruniu! Sprawdź, co można zjeść!

Polecamy

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?

Zagadka monet z Fontanny di Trevi: Gdzie trafiają po wyłowieniu?

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Biedronka obniży ceny, aby sprzedać więcej. Spółka mówi też o wojnie z Lidlem

Przegląd tygodnia od 29.03 w NałęczowieTygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (29.03-4.04.2020)

Przegląd tygodnia od 29.03 w NałęczowieTygodniowy przegląd prasy w Nałęczowie, (29.03-4.04.2020)