MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 1

Przygotowanie barszczu zacznij od umycia i obrania wszystkich warzyw. Kiełbasę opłucz zimną wodą i ponakłuwaj w kilku miejscach za pomocą wykałaczki.

Zobacz również

Dzień Sołectwa Wicko. Na Bagnie Shreka nie było nudy

Dzień Sołectwa Wicko. Na Bagnie Shreka nie było nudy

Pożar składowiska odpadów w okolicy Łasku. Są osoby poszkodowane

Pożar składowiska odpadów w okolicy Łasku. Są osoby poszkodowane

Polecamy

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Masz raka i co dalej? Skorzystaj z darmowej pomocy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich