MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Ruch Chorzów aż osiem meczów pod rząd zagra w I lidze na wyjazdach

NOWE
Ruch Chorzów aż osiem meczów pod rząd zagra w I lidze na wyjazdach

Pierwsza Dama spotkała się z członkami Klubu Inteligencji Katolickiej z Wolborza

NOWE
Pierwsza Dama spotkała się z członkami Klubu Inteligencji Katolickiej z Wolborza

Polecamy

Jakie bóstwo ci patronuje? Sprawdź horoskop egipski

Jakie bóstwo ci patronuje? Sprawdź horoskop egipski

Brzmi groźnie, ale nie musi taka być. Czym jest artroskopia kolana, którą miał Milik

Brzmi groźnie, ale nie musi taka być. Czym jest artroskopia kolana, którą miał Milik

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret

Wszyscy pytają, jak robię moją chrupiącą sałatkę z kalafiora. Mam swój sekret